Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Uw partner in digitaal archiveren - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Welkom bij R.P. de Jong Archiefadvies

Groeien de archiefproblemen uw instelling of bedrijf letterlijk boven het hoofd dan is het zinvol om de situatie in kaart te laten brengen en prioriteiten te stellen t.a.v. de mogelijke oplossingen. Ons bedrijf kan u daarbij de helpende hand bieden. Wij zorgen er voor dat de oplossingen duurzaam zijn en ook zonder onze directe bemoeienis, na ons vertrek blijven werken. Wij zetten uw documentenhuishouding als het ware weer terug op de rails.

Met meer dan 35 jaar ervaring in deze discipline kan R.P. de Jong Advies u zeker van dienst zijn tegen een zeer concurrerend tarief.

Wat hebben wij te bieden?

We hebben een breed scala aan diensten in ons pakket. Probleem analyse, structuurplannen opstellen, procedures schrijven, bewaartermijnenlijsten opstellen, digitaliseringprojecten aansturen, pakketselectie, interim management, training en opleiding, assistentie bij werving en selectie van personeel, verhuisprojecten begeleiden etc. Kijk verder bij “Diensten” om dit alles in meer detail uitgewerkt te zien.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Dat hangt natuurlijk af van de aard van de problematiek en dat verschilt van instelling tot instelling. Het is meestel voor beide partijen (u als klant en wij als adviseur) nuttig om middels een zogenaamde quick scan de problemen op tafel te krijgen. Zo’n quick scan, die afhankelijk van de grootte en complexiteit van de onderneming van 2 tot 7 werkdagen in beslag neemt, brengt de meeste problemen aan het licht en stelt beide partijen in staat om een inhoudelijk gesprek te voeren over de oplossingen en prioriteiten. De terugkoppeling van de quick scan is ook de basis van een eventuele vervolgofferte. Zie bij “Werkwijze” voor meer details over deze quick scan.

N.B. Wij hebben een kantoor in Utrecht.

Adres: Visschersplein 160 kamer 11 3511 LX Utrecht

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin